Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Громадськість міста обговорила шляхи відновлення Херсона після окупації, – Шушляннікова

 У Херсоні відбулася зустріч небайдужих людей  міста.
Фасилітаційна сесія опорного центру від ГО “Асоціація української миротворчої школи” і БО ” Українська освітня платформа “, які з першого серпня почали активно вивчати проблеми нашого міста і краю, з метою грантової допомоги в межах програми
«Забезпечення впровадження більш відповідального, спрямованого на людей та ефективного підходу до кризи в Україні через місцеве керівництво, інновації, співпрацю між агентствами та процес навчання дією» від DanChurchAid.
Про зустріч розповіла волонтерка, громадська діячка Наталя Шушляннікова.
“В першу чергу, треба підкреслити щирість та толерантність в спілкування людей, більшість з яких пропрацювали пліч-о-пліч останні півтори роки. Немає масок, пихатості чи заздрості. Усі допомагали один одному. Хоча кожний – особистість і дуже героїчна постать.
Не зважаючи на цей болючий досвід – ми разом, поряд і з надією плануємо майбутнє!
Мета кожного з нас: зробити життя на нашій землі краще, зручніше для людей, подолати кризові наслідки окупації, повені і постійних обстрілів. Вважаємо, що саме такими чином, нам гарантована перемога і на фронті, і вдома, і над собою. Долучайтеся до розбудови мирного майбутнього і подолання важкого сьогодення Херсонщини! Дякую усім за причетність і небайдужість!”, – написала Наталя Шушляннікова.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН