Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Борги населення за послугу розподілу газу на деокупованій Херсонщині становлять понад 200 млн гривень

Це повідомили в компанії Херсонгаз.
Акціонерне товариство Херсонгаз забезпечує усіх споживачів на деокупованій території Херсонщини стабільним розподілом газу, не дивлячись на надскладну безпекову ситуацію регіоні.
Фахівці оперативно реагують на усі критичні ситуації, пов’язані із пошкодженням газопроводів через обстріли ворожої російської армії, працюючи у реальних бойових умовах.
Сьогодні товариство знаходиться у дуже скрутному становищі майже немає фінансової можливості придбати необхідні ремонтні матеріали у необхідній кількості.
Не вистачає усього: обладнання, інструментів, палива, витратних матеріалів, через високу небезпеку роботи не вистачає і працівників. Пошкодження газопроводів носять катастрофічний характер.
“Усі ремонтні роботи, утримання працівників та процеси обслуговування газової мережі на деокупованій Херсонщині проводяться виключно за рахунок коштів, які надходять від оплат споживачів за послугу розподілу природного газу. Станом на 1 серпня поточного року процент оплат, нажаль, не перевищує 20 відсотків. Станом на 01 серпня поточного року заборгованість населення перевищує 237 млн гривень. Херсонгаз звертається до усіх споживачів із закликом сплатити борги за послугу розподілу природного газу для подальшого забезпечення сталого газопостачання та безпроблемного проходження майбутнього опалювального сезону.Працюючи разом, ми спільно наближаємо перемогу. Все буде Україна”, – повідомили в компанії. 
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН