Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

“Чорноморські ігри” відбулись цьогоріч у Києві

19-й Чорноморські Ігри – Всеукраїнський благодійний дитячий фестиваль, який завжди проводився у місті Скадовську, цьогоріч відбувся у Києві.

Благодійний фонд «Support Kherson» з радістю долучився та став співорганізатором заходу, – повідомив очільник фонду Нісар Ахмад.

Фестиваль майорів на території інноваційного парку UNIT.City А наша команда спільно з партнерами Таврійські Ігри Баграев Николай та “KRYLA foundation” на чолі з Aleksandra Kniga створила справжній куточок Херсонщини для гостей заходу – Kherson HUB. Саме там відбулась частина програми: презентації діяльності партнерів, фільму про незламний Херсон, тематичні художні та фотовиставки херсонських митців. Окрім того, до уваги херсонців були представлені різні локації, фотозони, майстер-класи, аніматори та частування для дітей.
На превеликий жаль, зараз страждають ті, хто не має страждати – наші діти. Тому ми, дорослі, маємо зробити все від себе залежне, щоб подарувати їм якомога більше позитивних емоцій в цей складний час.
Основною фотолокацією стала композиція з символікою Херсонщини: пшеницею, соняшниками, кавунами, сіном та піском, який уособлює Олешківську пустелю. Також привертали увагу відвідувачів локація “Мельпомени Таврії” та стела “I love Skadovsk”. Це точна копія стели, яка наразі, на жаль, перебуває в окупації, стела, яку знає кожен херсонець та кожен учасник “Чорноморських Ігор”.
Ми хотіли по максимуму відтворити атмосферу рідного дому, і, думаю, нам це вдалося. Звісно, Чорного моря не було, проте була безумовна любов, яка є на Херсонщині і яка відчувалась протягом двох днів фестивалю.
Ввечері на гостей чекав захоплюючий концерт за участю відомих українських виконавців.

Дякуємо всім партнерам, організаторам та ЗСУ за те, що цього року ми змогли зібрати дітей, подарувати емоції та побачити щирі посмішки на їх обличчях. Впевнені, що саме завдяки нашим захисникам вже незабаром “Чорноморські Ігри” повернуться на узбережжя Чорного моря, туди, де народилися – до Скадовську.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН