Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Мирненська громада просить підтримати петицію про присвоєння звання “Героя України” односельцю

Підтримати петицію закликає Валентина Головата, начальниця Мирненської селищної військової адміністрації Скадовського району:

-Кожен із нас знає, що повернути найдорожче для матері – життя її сина – неможливо…але в наших силах достойно вшанувати пам’ять загиблого Захисника України. Я зверталася до вас в особисті повідомлення з проханням підписати та поширити петицію про присвоєння звання Героя України(посмертно), Лінєйцеву Івану Сергійовичу.

Він загинув в запеклих боях за Миколаїв 23 квітня 2022 року. Йому назавжди залишиться 27 років, 7 із яких він присвятив захисту нашої держави. Посвідчення Учасника Бойових дій отримав ще в 20 років. Був молодшим сержантом, командиром третього зенітно-мінометного відділення,третього зенітно-мінометного взводу, 10 батальйон,59 мотопіхотна бригада Якова Гандзюка. Справжній патріот своєї землі, безмежно любив свою рідну Херсонщину!

***

Станом на зараз петиція набрала 12173 голоси із необхідних 25000 для її розгляду. Номер петиції 22/197356 знаходиться вона на сайті електронних петицій на 38 сторінці До кінця збору ще 60 днів.

Іван віддав своє життя, щоб не пропустити ворога до Миколаєва!

***

Прошу зробити три простих кроки:

– зареєструвати електронний ключ (якщо такого не маєте, можна через Приват 24)

-зайти за посиланням на сайт електронні петиції

-знайшовши петицію, натиснути «підтримати» і обов’язково дочекатися повідомлення «ваш голос враховано»

***

Як боляче чути слова матері: «Мій син вже ніколи не переступить поріг батьківського дому, не побудує свій дім,не народить діточок, але він має право залишитися в історії російсько-української війни, як справжній Герой України, який зміг гідно прожити своє таке коротке,але занадто яскраве життя.»

Підписати петицію

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН