Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Діти з Херсонщини та Миколаївщини відправились на відпочинок у Львівську область

З 8 по 18 серпня, за підтримки Благодійного фонду «Голоси дітей» та Миколаївської обласної військової адміністрації Громадська організація «Платформа ініціатив Теплиця» організовує дитячий табір відновлення «Рух» для 40-ка дітей з населених пунктів Херсонщини та Миколаївщини, наближених до зони активних бойових дій.

Так, у понеділок, 7 серпня дітлахи вирушили до табору, який розташований у Львівській області, серед неймовірних краєвидів гір.
У програмі передбачено відпочинок, побудований на поєднанні з природою, творчістю і пізнанням себе.
На дітей очікує 10 днів незабутніх пригод, заповнених різними майстер-класами, командними спортивними іграми, музичними терапіями, плаванням у басейні та катанням на тюбінговій трасі, а також, вечори, заповнені танцями, розвагами та фарбами Холлі.
Також до плану заходів входить екскурсія до озера Синевир, відвідування музичного фестивалю КультФест «Опір» в мальовничому місті Сколе та прогулянки пішими тропами в гори. Все це для того, аби діти отримали неймовірні враження та зарядилися позитивною енергією.

Крім того, від ГО «Restore and Inspire» кожній дитині було вручено пакунок, до складу якого увійшли продукти харчування, питна вода в дорогу, засоби особистої гігієни, канцтовари та футболки для дітей.

Миколаївська ОВА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН