Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На деокупованих територіях відновлюють газопостачання

У Високопільській територіальній громаді Бериславського району силами фахівців АТ Херсонгаз відновлено розподіл газу до ще одного населеного пункту.

Оскільки населені пункти цієї територіальної громади постраждали від агресії рф чи не найбільше, виконано величезні обсяги роботи по відновленню розподілу газу до мешканців.
Перш за все мова йде про розмінування територій, де знаходився пошкоджений підземний підвідний газопровід, його повна реконструкція та численні ремонтні роботи на розподільчих газопроводах безпосередньо до самого населеного пункту та у ньому.

Тож на сьогодні роботи завершено, перші 10 споживачів з понад півсотні – вже отримують газопостачання до свої осель.

Щиро дякуємо усім споживачам за підтримку нашої роботи та оплату за послугу розподілу природного газу.

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. Все те пошкоджене газове обладнання потрібно десь замовляти, а в Україні вже мало які заводи випускають потрібну апаратуру.
    Машинобудівний завод, що у місті Чернівці (ТОВ “Машзавод”) вже 9 місяців знаходиться під безпідставними помилковими санкціями. СБУ, колишній керівник якої – Іван Баканов написав листа в РНБО з приводу накладення санкцій, – вже розібралися що підстав для санкцій немає і подала в РНБО клопотання про зняття санкцій. РНБО проголосувала за зняття санкцій, для введення в дію рішення про зняття санкцій не вистачає Указу президента. Але вже декілька місяців як Указ про зняття санкцій ніяк не виходить. Завод на грані банктрутства через те що рахунки заблоковані і іншим суб’єктам господарювання заборонено мати справу із підприємством. Завод спеціалізується на випуску апаратури для нафтової, газової галузі, паливно-енергетичного комплексу. Передайте будь ласка президенту щоб зняв санкції з ТОВ “Машзавод”.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН