Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Жителька Голої Пристані опублікувала зруйнований будинок та фотохроніку затоплення вулиць міста (фото)

Світлана Ярова, жителька  Голої Пристані на своїй сторінці у Фб виклала в соцмережі фотохроніку затоплення  водою після підриву російськими солдатами Каховської ГЕС
вулиць міста та свого будинку, починаючи з 6 червня 2023 року, коли вода підступала до міського парку, до 15 червня. На той момент вода ще не зійшла з  вулиць Голої Пристані.
Кожен допис її супроводжується активним обговоренням, а також розповідями земляків про те, що відбувається з їх будинками або їх родичів.
 На даний момент Світлана Ярова виїхала з окупованої території разом з родиною.
 Далі публікуємо  деякі коментарі під дописами Світлани  Ярової.

Оксана Квіцень

Співчуваю, така гарна хата була…. Наша хата впала зовсім, неможливо навіть хоч щось з речей взяти… Тримайтеся, бережіть себе і доньок. 
Доброго дня, колего! Співчуваю дуже! Розумію як ніхто, у нас та ж ситуація з будинком в Річпорту. Все що будували 10 років, знищено. Маю надію, що Бог все бачить!!! Тримаймося!

Людмила ПаллайЦе і страшному сні неможливо було, таке, побачити.Тримайтесь.Співчуваю .У родичів таке саме і ще гірше.Хати тонули,розвалювались в середині та повністю.

Ну й очевидці -дослідники.Ну нащо люди піддавали себе таким випробуванням,а тому що ,,Хома не повіре -поки не перевіре,,.Тримайтесь.Божого Вам захисту.Завжди надіємось на краще ,але життя нам надає різні уроки.

Елена ЖолубоваЛетопись человеческой беспечности…Вместо того, чтобы собрать вещи,двинуть на такси или на своем транспорте хотя бы в сторону Гладковки,мы стоим ещё на островках суши и делаем перекличку…А потом…Ну мы не думали,что будет столько воды… Сколько же людей погибло от простой беспечности…

Ольга ПастушенкоСпівчуваю

Теж втратили батьківську хату за санаторієм в Гопрах
Не можна усвідомити

Галюся РадевичЯркий жах

Я навіть не уявляю що з нашою хатою . Вона була повністю у воді, по коники.
І зараз ще на вулиці метр води
Ми пубілкуємо фото від 11 червня 2023 року,  коли власники садиби змогли зайти до власної оселі.
11 червня 2023 р. Двір і хата.
11 червня 2023 р. Фото 1,2 – біля школи. Фото 3,4 – вулиця з мого двору.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН