Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Через авіаудар зруйновано споруди в районі Антонівського мосту, – поліція

Поліція Херсонщини розпочала 19 кримінальних проваджень щодо воєнних злочинів, скоєних російською армією на території регіону.
Російська армія продовжує тероризувати Херсонщину, використовуючи вогонь з різних видів озброєння, включаючи РСЗВ, важку артилерію, міномети, авіацію та безпілотні літальні апарати.
Ці удари призвели до пошкоджень цивільних та критичних інфраструктурних об’єктів, включаючи школи, житлові будинки, магазини, електро-, водо- та газопроводи.

Мирні житлові райони Херсона також постраждали від нападів російської армії. Приватні будинки, багатоповерхівки, магазини та гаражі були атаковані ворожими снарядами.

Крім того, було зафіксовано авіаудар у районі Антонівського мосту. На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи поліції, ДСНС та швидка допомога.

Поліція отримала повідомлення про викрадення 44-річного місцевого жителя російськими військовими в Дар’ївській сільській громаді. Чоловіка побили у полоні, відпустили, але через тиждень він помер від отриманих тілесних ушкоджень. Родичам вдалося поховати загиблого, і зараз поліція проводить подальшу перевірку цього випадку.

За останню добу поліція отримала 521 заяву і повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

У результаті відкрито 19 кримінальних проваджень за статтею 438 “Порушення законів і звичаїв війни” Кримінального кодексу України.

Поліція активно працює над збором доказів щодо злочинів, скоєних російською армією, з метою притягнення винних осіб до відповідальності.

#stoprussia #поліція #Херсон #police

+9
Усі реакції:

8

1 поширення
Подобається

Коментувати
Поширити
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН