Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Капітальний ремонт електротранспорту проводять у Миколаєві

КП “Миколаївелектротранс” приводить до ладу свій рухомий склад. Наразі фахівці капітально ремонтують 3 одиниці транспорту. В роботі два тролейбуси та один трамвай.

Про це в ефірі ТРК “МАРТ” розповів директор підприємства Юрій Сметана.

Підприємство виконує роботи за власний кошт. І як підкреслив керівник, в рамках проєкту транспорт оновлять практично повністю.

  • Трамвай буде з частково низькою підлогою, новими дверима, системою відеоспостереження. Також буде повністю оновлено салон, – сказав Юрій Сметана. – Загалом замінюємо все, окрім рами, яку перевіряємо на мікротріщини та “втому” металу.

Планується, що роботи завершать наприкінці поточного або на початку наступного року. Все залежатиме від безпекової ситуації.

Також підприємство капітально ремонтує тролейбуси з бортовим номером 3002 та 3006.

  • Тролейбус 3006 ми вже перефарбували та забрендували, як нові тролейбуси Дніпро. В ньому замінено обшивку, встановлено систему відеоспостереження, нове табло, змінено всі сидіння, зроблено капітальний ремонт ходової частини. Він вийде на маршрути впродовж 10 днів, – зазначив керівник.

А тролейбус 3002 зазнає ще більших змін.

  • Цей тролейбус був дуже сильно пошкоджений під час російського обстрілу. Він не підлягав відновленню в тому вигляді, який був до цього. Тому ми взяли його раму і робимо тролейбус з автономним ходом,  – розповів Юрій Сметана.

Він матиме значний запас автономного ходу – до 20 кілометрів.

Миколаївська міська рада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН