Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Компанія STIHL безкоштовно передала українським рятувальникам 120 мотопомп для ліквідації наслідків затоплення

Загальна сума наданої техніки становить близько 2,4 мільйона гривень.

Компанія STIHL Україна передала Держслужбі з надзвичайних ситуацій 120 найпотужніших у своєму асортименті мотопомп STIHL WP 900 і мастило до них, загальною вартістю близько 2,4 мільйона гривень. Українське підприємство закупило цю техніку й безкоштовно надало рятувальникам для ліквідації наслідків катастрофи внаслідок підриву Каховської ГЕС. Про це повідомляє пресслужба компанії.

STIHL Україна організувала поставку та передачу необхідної техніки за рекордні терміни. Всього сім днів — стільки часу на це знадобилося, включаючи погодження в центральному офісі та доставку з австрійського складу STIHL в Тіролі на центральний склад ДСНС України.

«Це була найшвидша організація допомоги в історії компанії STIHL. Цього разу нам вдалося встановити власний рекорд, враховуючи, що до цього такої техніки не було в нашому асортименті, — зазначив генеральний директор ТОВ «Андреас Штіль» Едуард Д’яченко. — Велике бажання допомогти тим, хто опинився у біді внаслідок підриву росією Каховської ГЕС, згуртувало весь наш колектив від України до головного офісу».

Як зазначив Едуард Д’яченко, мотопомпа STIHL WP900 — найпотужніша серед усіх наявних в асортименті компанії. Вона забезпечує ефективну допомогу при перекачуванні води. Чотиритактний двигун, об’ємом паливного бака 4 літри, забезпечує продуктивність у 1500 л/хв, тобто 150 відер води на хвилину.

«Для нас організація цієї допомоги є проявом підтримки та солідарності з Україною в складні часи. Ми пишаємося можливістю допомагати та робимо все можливе, щоб пришвидшити усунення наслідків затоплення», — додав Едуард Д’яченко.

Довідково. Група компаній STIHL є розробником, виробником і продавцем моторизованих інструментів для лісового, сільського господарства й будівництва. Із 1971 року STIHL є найбільш продаваною маркою бензопил у світі. Заснована у 2003 році у Києві, ТОВ «Андреас Штіль» є дочірнім підприємством ANDREAS STIHL AG & Co. K, якому належить ексклюзивне право здійснювати імпорт продукції ТМ «STIHL» в Україну. На сьогодні ТОВ «Андреас Штіль» має дилерську мережу, до якої входить понад 500 магазинів дилерів – фірм, компаній, приватних підприємців, які займаються реалізацією та сервісним обслуговуванням продукції STIHL.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН