Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсон відвідали представники польської гуманітарної місії

Відбулася робоча зустріч із представниками польської міжнародної організації «Open Dialogue Foundation». Про неї у соціальних мережах розповів Юрій Соболевський:

– Польський народ та влада від перших днів повномасштабного вторгнення підтримують Україну. Вони показали, хто насправді для нас є братнім народом і не полишить в біді.

Велика частина допомоги від Польщі Україні – гуманітарна. До Херсону доставили мотопомпи, рятувальні жилети, генератори, портативні батареї, питну воду, таблетки для очистки води, ліки, водонепроникні костюми, морський рятувальний пліт та інше. Все це допоможе у подоланні наслідків руйнації Каховської ГЕС російськими окупантами.

Гуманітарну місію очолив віце-президент Фундації Марцін Міцельський. У складі місії також прибули представники інших фундацій, зокрема, Марія Іванчук – Фундація «Здійсни мрію» (Польща), Уляна Флішко – Фундації «Здійснити Мрію» (Україна) та представниця мерії Варшави Кася Бардишевська.

З нашими польськими партнерами вдалося обговорити плани з відновлення області та конкретні кроки по вибудові взаємодії між Варшавою та Херсонщиною.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН