Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Водію з Херсонщини, який потрапив у ДТП у Кривому Розі, погрожувала водійка авто

16 червня у Кривому Розі сталася ДТП за участі переселенця з Херсонщини. Ситуація отримала резонанс, адже ще одна учасниця ДТП намагалася уникнути відповідальності, поїхала з місця пригоди та замість того, аби надати першу допомогу постраждалому, викликала “підмогу”, яка мала б вирішити всі проблему. Більше про ситуацію розповіла донька потерпілого у соціальних мережах:

-…Ситуація неоднозначна і хай би неупереджене слідство розставило всі “крапки над і”, але це в ідеальному світі, а не коли тобі на повній швидкості в бік влітає неадекватна водійка “гєліка”. Нормальна людина почала б з виклику швидкої допомоги (рука тата стікала кров’ю від осколків скла) та патрульної поліції, але ні. Спочатку вона обклала матом мого тата, який потребував допомоги, а потім почала телефонувати “хазяєвам жізні” та швидко скручувати номера з мерседеса (спойлер – це не допомогло).

Після прибуття “групи підтримки” хамовитої мадам, вона покинула місце ДТП на 2 години!! В цей час неадекватні “чоловіки” погрожували та крили матом всіх, свідків, тата, патрульних поліцейських. На відео видно, як вони висмикують права та рвуть протокол, заповнений не так, як їм зручно. Патрульна поліція України

Тата забрала швидка зашивати руку. В цей час виявилось, що міська веб-камера, яка мала зняти ДТП не працює. Олександр Вілкул Поліцейські розводили руками, знаючи, з ким мають справу. Після цього татові постійно телефонують з невідомих номерів з погрозами розправи.

Невеличка передісторія. Мій тато більше 40 років пропрацював хірургом, рятуючи життя людей. Зараз навчає дітей в медичному коледжі онлайн, передаючи власний досвід. Після повномасштабного вторгнення пережив окупацію ворога. Після деокупації, рятуючись від обстрілів з лівобережжя Херсонщини, переїхав в Кривий Ріг. Нещодавно будинок в рідному місті був зруйнований (після прильоту КАБ даху та вікон не лишилось). Тепер в нього не має авто, на яке він збирав все життя. Чи заслуговує він, щоб зараз його покривали матом особи з сумнівною біографією? Риторичне питання.

Всі учасники ДТП ідентифіковані, місцеві “князьки”, які мають гарне прикриття в Служба безпеки України. Поки їх імена не називаю. Машини застраховані, здавалося б конфлікту не має бути.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН