Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

«Вдячні міжнародним партнерам за допомогу», – Віталій Кім під час зустрічі з Бруксом Ньюмарком

У понеділок, 12 червня, начальник Миколаївської обласної військової адміністрації провів зустріч з колишнім міністром Великої Британії з питань громадянського суспільства та співзасновником благодійного фонду «Ангели для України» Бруксом Ньюмарком.

Також були присутні міжнародні представники фонду Маріс Балодіз, Йонас Юрас Станкевич, керівник Дмитро Тарасенко та представники миколаївського офісу UST – Ukraine Support Team, керівник надзвичайних операцій в Early Starters International Євгеній Неймер.
Під час зустрічі сторони обговорили питання подальшого розширення співпраці. Мова йшла про створення й облаштування укриттів та відкриття центрів розвитку дітей.
Як зазначив Брукс Ньюмарк, постраждалі регіони України потребують невідкладної уваги та потужної підтримки зі сторони світової спільноти.
«Ми не можемо стояти осторонь, коли люди страждають, і ми маємо діяти разом, щоб допомогти відновити стабільність та сприяти розвитку України», – сказав він.
Зі свого боку Віталій Кім підтримав слова Брукса Ньюмарка та наголосив на важливості зміцнення співпраці.
«Ми щиро вдячні нашим міжнародним партнерам за їхню неоціненну допомогу. Завдяки нашому партнерству вдасться забезпечити підтримку для тих, хто цього найбільше потребує», – зазначив очільник області.

Додамо, що з початку повномасштабного вторгнення російських військ благодійний фонд «Ангели для України» евакуювали близько 10 тисяч українців з небезпечних регіонів. Мета організації — допомогти дітям, родинам, людям похилого віку потрапити туди, де вони відчувають себе безпечно та ожуть мотримати допомогу за потреби.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН