Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Загиблі тварини залишаються на території “Казкової Діброви”

Інформацію про ситуацію в резонансному затопленому зоопарку “Казкова Діброва” надіслали листом у нашу редакцію. Публікуємо повний текст:

Нині вода поступово сходить. СОЛДАТИ оточили Дніпровський, нікого не пускають. Співробітника Діброви пустили у супроводі солдатів подивитися, що з Дібровою. Вода зараз на рівні бару “Дніпро” до Діброви не підійти. Але скоро вода зійде, на території Діброви знаходиться близько 200 трупів тварин, адже не всіх змило на Дніпро. Зараз літо, трупи були у воді, вони почнуть швидко розкладатися. Це все піде у джерела, а через джерела у Дніпро та у питну воду. Місто чекає на екологічну катастрофу.

Нехай ті, хто писав, що треба домовлятися з МІСЦЕВОЮ АДМІНІСТРАЦІЄЮ, підуть до Леонтьєва та домовляться, щоб вирішити цю проблему. Спочатку потрібно позбирати та убезпечити міни, яких вимило водою і вони лежать у парку, а потім вивезти та поховати трупи тварин. Як стало зрозуміло з розмови, вони не мають наміру нічого робити. Вони спитали, як називається це місто. Їм пофіг на наше місто та на наших людей. А ми маємо врятувати місто від екологічної катастрофи!”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН