Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Миколаївщині збільшилась кількість пожеж, одночасно на півдні зростає рівень води

На території Миколаївської області встановлений 5 (найвищий) клас пожежної небезпеки. На сьогодні фіксується збільшення кількості пожеж в природних екосистемах. Лише протягом доби зареєстровано 7 випадків загорянь. Горіли, переважно, суха трава, сміття, чагарники на відкритих територіях, вогонь охопив понад 2 га.

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Миколаївській області здійснювалось оперативне реагування на усі повідомлення. У с. Білозірка Первомайської територіальної громади Миколаївського району до ліквідації пожежі долучались вогнеборці місцевої пожежної охорони смт Первомайське.
Найгіршим в цій ситуації, окрім значної шкоди навколишньому середовищу, є те, що в усіх епізодах спричинило загоряння сухостою необережне поводження з вогнем. В той час, коли частина півдня України, в тому числі і Миколаївщина, страждає від затоплення і люди втрачають все своє майно у воді, інші – провокують пожежі.

Головне управління ДСНС України у Миколаївській області закликає, бути свідомими та не додавати проблем навколишньому середовищу. Нам тут жити, нам відбудовувати та відновлювати нашу Державу. Не паліть суху траву та не провокуйте пожеж в екосистемах!

Джерело: ДСНС

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН