Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Жителі передмістя Херсона отримуватимуть щотижня безкоштовний хліб

Антонівський старостинський округ  постійно під обстрілами, волонтери допомагають вирішувати гуманітарні питання.  Доєдналися до підтрики ГО “Родина понад усе”. 
“Була рада зустрічі з Юрієм. Вчилися в паралельних класах, в нашій рідній, Антонівській школі – тридцять років, як закінчили школу! Юрію, дякую щиросердно за підтримку херсонців! Юрій, засновник ГО “Родина понад усе”, пастор церкви. Щомісяця згуртовані херсонці випікають для жителів міста 3600 хлібин та 1000 булок.Хліб роздають херсонцям безкоштовно кожен день тижня в різних районах! Доброзичливі пекарі Олена та Люба випромінюють щастя, очі наповнені любов’ю, а вмілі рученята професійно, швидко справляються з тістом!”, – про це повідомила Галина Лугова, секретар Херсонської міської ради.   
  Також Галина Лугова  анонсувала підтримку жителв Антонівського старостинського округу.
“Домовилися з Юрієм щопонеділка випікати хліб для жителів Антонівки. В планах найближчим часом – відкриття “Центру матері та дитини”, метою якого є психологічна підтримка наших людей, які пережили окупацію, жахи війни, про деталі згодом!”. – додала Галина Лугова в дописі. 
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН