Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Школі гуманітарної праці Херсонської обласної ради офіційно завершили навчальний рік

2022/23 навчальний рік у Школі гуманітарної праці офіційно завершено!
 Про це повідомили на офіційному сайті освітнього закладу.
Директор школи Кияновський Артем Олександрович оголосив урочисту промову до учнів, їхніх батьків, педагогів і задзвонив в особливий шкільний дзвоник — символ початку й завершення освітнього процесу в  закладі.
“Щиро дякуємо всім учням, які щодня наповнюють змістом діяльність ШГП, які прославляють ім’я школи на обласних, Усеукраїнських і міжнародних конкурсах та олімпіадах, і тим, які долучилися до шкільної родини лише цьогоріч і поки ще навіть не можуть гідно оцінити всі можливості закладу. Дякуємо батькам за їхню підтримку, за розуміння й допомогу, за повагу до вчительської праці, за те, що обрали для своїх кровинок наш навчально-виховний комплек. Теплі слова пролунали також до всіх педагогів ШГП, завдяки яким освітній процес не перервався, учнівський контингент не зменшився (а навпаки, збільшився), діти з особливими освітніми потребами повсякчас мали потрібну увагу. Дистанційна форма навчання не завадила якісній освіті, а лише змінила спосіб її здобуття”, – повідомили в закладі.
Отже, Школа гуманітарної праці вистояла, убереглася — і тепер із нетерпінням чекає на учнів, що у вересні голосами-дзвониками відкриють новий навчальний рік!
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН