Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Миколаївські аудитори забезпечили відшкодування втрат на понад 6 млн грн

Фахівцями Управління Південного офісу Держаудитслужби в Миколаївській області  протягом січня – березня 2023 року проведено 68 контрольних заходів, з яких ревізій фінансово-господарської  діяльності – 2, державних  фінансових  аудитів – 1,  перевірок закупівель – 10, моніторингів – 55.

Зокрема, моніторингами процедур закупівель виявлено порушення за  50 процедурами на суму 159,3 млн грн. Попереджено порушень за 27 процедурами на загальну суму 79,6  млн грн, з яких за 17 процедурами відмінено торги на суму 23,2 млн грн, розірвано 10 договорів на суму 56,4 млн грн.

Під час ревізій та перевірок закупівель виявлено порушень чинного законодавства, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на суму майже 7,8 млн грн. Вжитими заходами забезпечено відшкодування порушень, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів, на загальну суму 6,2 млн грн.

Правоохоронним органам передано матеріали 4 контрольних заходів, розпочато 3 досудові розслідування, долучено до кримінальних проваджень 5 матеріалів ревізій і перевірок.

Державними фінансовими аудитами виявлено неефективних втрат на загальну суму 42,9 млн грн, надано 11 пропозицій на поліпшення економічного стану державних підприємств.

Пресслужба Управління Південного офісу Держаудитслужби в Миколаївській області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН