Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

З міста Берислав поліцейські вивезли у безпечне місце 13-річного хлопчика, який залишився без родинної опіки

Повідомлення про дитину, яка залишилася без опіки рідних у понівеченому війною місті Берислав, надійшло в поліцію від медичного працівника. В лікарню доставили літню жінку, вдома у якої перебував 13-річний онук. Пенсіонерку довелося госпіталізувати, а хлопчик залишився сам у місті, яке російська армія постійно обстрілює з усього можливого виду озброєння.

З’ясувалося, що мати неповнолітнього проживає на тимчасово окупованій території, тому не може забрати дитину, інших родичів у місті не було. Службою у справах дітей та ювенальними поліцейськими було прийняте рішення вивезти хлопчика у безпечне місце, адже у деокупованому Бериславі не вщухають обстріли, російські загарбники щодня намагаються знищити інфраструктуру міста, руйнують житлові будинки.
Працівники Бериславського районного відділу поліції вивезли хлопчика у місто Кривий Ріг та передали працівникам служби у справах дітей, які займатимуться пошуком тимчасового прихистку для хлопця та встановленням його інших родичів, які могли б забрати його до себе, поки бабуся не одужає.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН