Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Співробітники національного парку “Кам’янська Січ” стали волонтерами та допомагають з евакуацією населення

Сьогодні в Україні відзначають День Волонтера. Більше 1000 осіб було евакуйовано з Бериславщини спіробітниками Нацпарку “Кам’янська Січ” за час повномасштабного вторгнення. Тому працівники можуть дійсно називатися волонтерами, пройшовши через багато випробувань. Адже скільки було здійснено ними евакуваційних рейсів, вивезено жителів Бериславсього району зі звільнених прифронтових сіл, які були на лінії вогню. А це часто під обстрілами, де поряд заміновані поля.

Співробітники Нацпарку допомагали місцевим жителям вибратися також із окупованих територій, де особливо було небезпечно залишатися, очікуючи в автівках годинами на людей, які вибиралися, йшли пішки, через блокпост загарбників. Бо найцінніше – це життя людини та її майбутнє. Більше 1000 осіб було евакуйовано з Бериславщини спіробітниками Нацпарку до безпечних місць.

Наша мета – зберегти природу, її надбання для наступних поколінь, тож співробітники Нацпарку в окупації долучалися і до гасіння пожеж, щиро вболіваючи за рідний край. Кожен зі співробітників, не рахуючись із власним часом, працює на перемогу України! У День волонтера бажаємо всім наснаги, оптимізму і руху вперед! Ми – переможемо!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН