Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Співробітники ХДУ продовжують отримувати гуманітарну допомогу

Робота Волонтерського центру Херсонського державного університету не припиняється ні на день. Як повідомила координаторка Волонтерського центру Тамара Мандич, ще 35 гігієнічних наборів від Фундації Бедронки розподілено у квітні серед співробітників університету, які наразі знаходяться у Херсоні.

Нагадаємо, що у березні такі ж гігієнічні та продуктові набори отримали 36 науково-педагогічних працівники ХДУ.

Тож завдяки БФ «Людина», БФ «ІМПУЛЬС ДСНС» та Офісу підтримки вченого гуманітарну допомогу надано 71 працівнику, завдяки зусиллям яких і освітній процес, і наукова діяльність, і функціонування херсонського офісу ХДУ є не лише можливими, а й, попри всі труднощі, залишаються якісними та безперервними.

 

Також днями Волонтерський центр отримав допомогу від Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, який разом із польськими партнерами надав продукти харчування, засоби гігієни та одяг. Щиро вдячні колегам із Умані за теплу зустріч і необхідну підтримку.

Ректор Херсонського державного університету Олександр Співаковський подякував благодійникам та партнерам.

Окремі слова вдячності за комунікацію та організаційну підтримку в доставленні гуманітарних вантажів до Волонтерського центру проректорці Дар’ї Мальчиковій і проректорові Максиму Віннику.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН