Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Військові розповіли історію мерчендайзера, який на початку повномасштабного вторгнення вступив до лав ЗСУ

Він один із тисячі молодих українців, які зустріли 24 лютого 2022 року в повній розгубленості. Мерчендайзер, який готувався змінити професію на айтішника раптом зрозумів: якщо ми чекатимемо, допоки ворог прийде до дверей нашої оселі, потім його вже не виженеш. Тому юнак прийшов до громадського формування в рідному місті, яке обладнало блок-пости та намагалося власноруч зупинити диверсійну діяльність ворога. Згодом, це формування в повному складі увійшло до новоствореної 126 окремої бригади ТрО.

Він — військовослужбовець 126 окрема бригада територіальної оборони м.Одеса на позивний “Нептун”.
За рік війни та виконання завдань по обороні Херсонщини, боєць отримав бойовий досвід та зміг адаптувати свої цивільні знання до своєї військової спеціальності.
— Ми обов’язково повинні перемогти ворога. А потім в нас буде єдиний шлях до уникнення майбутніх війн з росією. Це шлях переформатування свідомості українців. Ми просто повинні бути єдиними й не байдужими до суспільних проблем. Інакше ми просто зникнемо, як нація, — висловлює власну думку юнак.
На запитання про його мрію, “Нептун” жартома відповідає:

— Я мрію про власну планету, де не буде війн, підступності та брехні. А якщо без гумору, мрію лише про перемогу та довгоочікуваний мир в моїй рідній Україні!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН