Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Запоріжці, житло яких пошкоджене внаслідок ракетних обстрілів, отримують фінансову підтримку

Як повідомили у департаменті соціального захисту населення Запорізької міської ради, у березні розпочато надання фінансової підтримки жителям Запоріжжя, житло яких було зруйноване або стало непридатним для проживання внаслідок ракетних обстрілів, спричинених військовою агресією російської федерації.

Розмір матеріальної допомоги становить щомісячно 10 тисяч гривень на домогосподарство, починаючи з місяця, в якому сталось руйнування. Департаментом соціального захисту населення вже виплачено з міського бюджету матеріальну допомогу 163 запоріжцям на загальну суму 7 млн. 837 тис. 750 грн.

Крім того, у рамках Міської комплексної програми соціального захисту населення міста Запоріжжя на 2023 рік, з міського бюджету надається одноразова матеріальна допомога містянам, у яких пошкоджене житло внаслідок ракетних обстрілів і які відносяться до пільгових категорій. Це особи з інвалідністю І, ІІ, ІІІ груп, родини, які виховують дітей з інвалідністю, багатодітні родини, отримувачі житлових субсидій або пільг на оплату житлово-комунальних послуг. Розмір такої допомоги становить 15 тисяч гривень на родину. Ці виплати вже отримали 36 запоріжців на загальну суму 540 тис. грн.

Запорізька міська рада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН