Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Підтримка і взаємодія: Мітці Пердью передала поліції Київщини 10 автомобілів

Сьогодні, 27 березня, за підтримки всесвітньо відомої письменниці, спадкоємиці готелів Шератон, бізнесвумен та філантропа Мітці Пердью, поліцейські Київщини отримали нові автомобілі задля ефективного виконання службових обов‘язків.

«Щиро дякую усім іноземним партнерам за цінну підтримку поліції. Нагадаю, що Мітці Пердью реалізувала допомогу, продавши свою обручку. Вона діє у сфері допомоги жертвам постраждалим від російської агресії, а також допомагає поліції Київщини. Це вже друга партія автівок, які безпосередньо передають поліції Київщини для виконання своїх повноважень. Іноземні благодійники не тільки підтримують словами нас, але й надають поради та матеріально-технічне забезпечення для якісної роботи поліцейських з громадою», – зазначив начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Під час окупації області російськими військовими, значних ушкоджень зазнали населені пункти Бучанського району.

Минулого року благодійниця Мітці Пердью, а також Чак Векслер відвідали деокуповані населені пункти Київщини, серед яких був і Бучанський район. Іноземні гості оглянули знищену окупантами інфраструктуру міст, поліцейські відділки, а також розстріляні службові автівки.

Крім автомобілів, Мітці Пердью записала слова підтримки і вдячності усім правоохоронцям і українцям.

«Транспортні засоби, які отримує поліція Київської області, є символом того, що США з вами. Вони символізують ту незліченну кількість американців, які сьогодні підтримують Україну. Ці автомобілі є символом любові американців до України», – зазначила у відеозверненні Мітці Пердью.

На заході були присутні і представники форуму керівників поліції США та генеральний директор організації Чак Векслер.

«Я приїхав сюди вдруге. Раніше відвідував поліцію Київщини та особисто зустрічався з генералом поліції Андрієм Нєбитовим. Я чудово розумію, що відбувалося тут, в Україні, під час повномасштабного вторгнення і усіляко підтримую і зараз», – сказав Чак Векслер.

Також керівник поліції Київщини продемонстрував вщент спалені і знищені службові автомобілі. Серед розстріляних авто був і службовий транспорт поліцейського Сергія Близнюка, який загинув від обстрілу російських окупантів, рятуючи людей на Київщині.

Спільними зусиллями відновлюємо повноцінну роботу правоохоронців та продовжуємо служити і захищати!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН