Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

До бригади “Лють” вступають херсонські оперативники

Хочу бути корисним своїй державі – херсонський оперативник Сергій Зубенко проходить відбір у «Лють».

Оперативник з 18-річним досвідом роботи у правоохоронних органах. З них 6,5 років ніс службу в АТО/ООС у складі батальйону поліції особливого призначення «Луганськ-1». А нині проходить відбір у штурмову бригаду «Лють», щоб звільнити окуповану територію Херсонської області та відвоювати всі наші землі.
Сергій із родини правоохоронців, працював в оперативних підрозділах поліції Бериславського району, Херсона та нині тимчасово окупованої Нової Каховки. У 2015 році він добровольцем пішов у батальйон особливого призначення «Луганськ 1». За 6,5 років в АТО/ООС пройшов найгарячіші фази бойових дій на Луганщині.
Сергій пригадує, що ніс службу на блокпостах та наглядових пунктах у Луганській області: місті Щастя, Станиці Луганській, смт Петропавлівка, смт Трьохізбенка, проводив зачистку населених пунктів від ДРГ та колаборантів, патрулював території уздовж лінії розмежування. За час служби у батальйоні «Луганськ 1» Сергій набув величезного бойового досвіду, який йому знадобиться та яким він може поділитися з побратимами у складі Об’єднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють»:

«Ми боремося за наші міста і села, за наших людей, за наші цінності. Крим, Херсонщина, Донеччина та Луганщина – це Україна! Ми не поступимося агресору жодним гектаром нашої рідної землі, будемо битися за нашу свободу аж до повної Перемоги! Я хочу бути корисним своїй державі, тому піти у «Лють» – це мій свідомий вибір. Я маю досвід, навички і мотивацію, вірю у нашу перемогу і знаю, що для цього зробити. Ми вже пройшли стільки всього і не маємо права зупинятися. Окрім нас ніхто не виборюватиме нашу свободу. Ми дійдемо до кінця, звільнимо всі наші землі та відновимо цілісність своїх кордонів».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН