Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На деокупованих територіях Херсонщини пропонують роботу місцевим мешканцям

Станом на 23.03.23 в семи територіальних громадах Бериславського району ПРИЙНЯТІ РОЗПОРЯДЖЕННЯ начальників місцевих військових адміністрацій про організацію СУСПІЛЬНО КОРИСНИХ РОБІТ в умовах воєнного стану. Про це розповів у телеграм каналі Володимир Літвінов.

Відповідними розпорядженнями, за погодженням з військовим командуванням,  затверджено переліки видів  робіт, що можуть виконуватися на територіях цих громад, та замовників робіт, кількісну потребу в працівниках, критерії відбору  працівників, тривалість проведення робіт та місце проведення.

На сьогоднішній день, до бази Херсонської обласної служби зайнятості внесені 37робочих місць-пропозицій суспільно корисних робіт та розпочато роботу щодо підбору  працівників  у тісному партнерстві із керівниками територіальних громад, які володіють інформацією про жителів громад, з числа тих, хто повернувся додому і потребує працевлаштування.

Відповідні розпорядження прийняті в Бериславській міській, Великоолександрівській селищній, Борозенській сільській, Кочубеївській сільській, Нововоронцовській селищній, Тягинській сільській, Новорайській сільській військових адміністраціях.

Д о в і д к а. На сьогодні ми маємо дві армії: одна захищає Україну на фронті, інша – працює. І всі ті, хто своєю працею також наближають нашу Перемогу, складають «Армію відновлення». Люди, які з різних причин залишились без роботи, можуть долучитись до цієї армії  через виконання СУСПІЛЬНО КОРИСНИХ РОБІТ з відбудови країни. Причому оплата за такі роботи здійснюватиметься державою на рівні мінімальної зарплати, яка з жовтня складає  6700 грн.

Бажаєте долучитися?
Телефонуйте на «гарячу лінію»  Бериславської філії ХОЦЗ: 0935678405, 0502253266, 0983700762

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН