Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Київ відвідала філантроп Лорейн Пауелл Джобс

Про візит розповів у соціальних мережах Сергій Лещенко:

-Днями Київ відвідала одна з найзаможніших жінок світу, власниця капіталу в 20 мільярдів доларів філантроп Лорейн Пауелл Джобс — вдова засновника Apple Стіва Джобса. Вона також є акціонером легендарного журналу The Atlantic, а тому зустріч з президентом провела, ставлячи запитання для нового випуску — разом з редактором видання Джеффом Голдбергом і колумністкою та істориком Енн Епплбаум.

Будучи приватною особою, яка не виставляє життя напоказ, Лорейн Джобс не афішувала свою поїздку, хоча після першої публікації в The Atlantic про неї уже можна говорити. Цей візит був вчинком для мільярдерки, враховуючи, що навіть не всі чоловіки-політики наважуються зараз відвідувати Киів. Вона ж проїхала півсвіту з Пало Альто в Кремнієвій долині та порушила правило міжнародних лідерів, які не затримуються в столиці більше ніж на 12 годин. Лорейн Джобс провела в Києві майже три доби, десятки разів чула повітряні тривоги, та зустрілася з керівництвом країни.
Розмова з президентом України скоро вийде як головна тема номеру, інші ж переговори стосувалися залучення гості в благодійні проекти. А Укрзалізниця гарантувала безпечний та найшвидший з усіх можливих спосіб подорожі.

З курйозів же можна розповісти, що через правила безпеки не можна заносити жодні гаджети, в тому числі айфони в приміщення, де перебуває президент. Усі мобільні телефони було залишено на охороні. Виключень немає ні для кого — навіть для людини з прізвищем Джобс.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН