Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На честь загиблого розвідника у Запоріжжі провели турнір з бойового багатоборства

У Запоріжжі відбувся чемпіонат з бойового багатоборства на честь офіцера ДБР, який героїчно загинув, захищаючи Батьківщину.

Чемпіонати Запорізької області з військово-спортивного багатоборства відбуваються кожен рік. Щоразу його учасниками стають близько 10 команд, серед яких завжди представлені команди місцевих правоохоронних органів. На цей раз понад сто спортсменів різного віку виборювали звання кращого бійця у різних вагових категоріях.
Змагання проводили на честь Артема Присяжнюка, майора Головного управління розвідки Міністерства оборони України, який героїчно загинув захищаючі нашу земля від ворожої навали. Артем працював в Центральному апараті Державного бюро розслідувань, а у серпні минулого року мобілізувався до війська.
Він був родом з селища Якимівка на Запоріжжі. Пам’ять про земляка учасники змагань вшанували хвилиною мовчання. Командир підрозділу, де служив Артем, передав мамі Героя «Орден за мужність ІІІ ступеня», яким Указом Президента України майора нагороджено посмертно.

«Артем служив в Центрі спеціальних заходів при Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України, був сміливим, відданим та професійним офіцером. Він зробив дуже багато роботи по знищенню особового складу ворога та його техніки. Артем разом з побратимами завжди виходив за лінію бойового зіткнення. Справжній розвідник, справжній боєць, справжній воїн. Загинув, захищаючі свою рідну землю», – поділився спогадами про героя його командир з позивним «Винс».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН