Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Військова підтримка шевронами: історія жительки Нової Каховки з Херсонщини та її брата

Анастасія Борисова з Нової Каховки разом зі своїм братом виготовляє шеврони для українських військових.

Декілька місяців тому друг попросив Анастасію зробити йому шеврон. Вона виконала його замовлення та виставила фото у соцмережі. Результат був настільки чудовим, що почали надходити замовлення від інших людей.

Анастасія дуже хоче підтримати наших військових та надати їм частинку своєї душі. Її волонтерська робота стала для неї великою честю, адже вона може допомогти нашим захисникам.

"Це найменше, що я можу зробити для перемоги": жителька Нової Каховки з Херсонщини вишиває шеврони для військових ЗСУ

Щоденно вона встигає зробити до 10 шевронів. Крім того, до кожного шеврона додаються брелоки, виготовлені її братом, а також наліпки та листівки.

Анастасія не бере гроші за свою роботу, оскільки вона хоче підтримати наших військових та перемогу України. Вона купує всі необхідні матеріали за пожертви, а шеврони вишиває на машинці.

"Це найменше, що я можу зробити для перемоги": жителька Нової Каховки з Херсонщини вишиває шеврони для військових ЗСУ

Жінка розповідає, що коли вони евакуювалися з Нової Каховки, їх зустріли привітно та навіть допомогли з житлом. Анастасія дуже вдячна за таку підтримку.

Крім виготовлення шевронів, Анастасія також виготовляє окопні свічки та маскувальні сітки. Її мрія – перемога України, адже вона хоче жити в країні, яка буде незалежною та процвітаючою.

Джерело

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН