Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсон отримає зарядні станції від Тайваню

Зарядні станції на потреби Херсону будуть доставлені Мережею ANTS 14 березня 2023. Місто отримає 50 зарядних станцій OUKITEL P2001E.

Вони допоможуть заряджати девайси та бути на зв’язку навіть за умови відсутності централізованого електропостачання. Ці пристрої підтримують до 16 пристроїв одночасно, мають світлодіодний світильник та ящик для зберігання. Постійна потужність 2000 Вт P2001E може легко живити всі побутові прилади та пристрої з високою потужністю (кондиціонер, мікрохвильова піч, холодильник, електрична пилка, електричний дриль тощо) і навіть може заряджати до 4000 Вт.

Доставлять гуманітарний вантаж виконавчий директор Мережі ANTS Василь Сегін та волонтер Петро Шот.

Нагадаємо, що Мережа ANTS посприяла фінансовій підтримці Тайванем зруйнованих українських міст. Тайвань передав $2 млн прифронтовим містам – Харкову, Миколаєву й Херсону.

Також Міністерство закордонних справ Тайваню передало українським громадам 100 тонн гуманітарної допомоги.

Це стало можливим завдяки очільниці Мережі захисту національних інтересів «АНТС» Ганні Гопко, яка нещодавно була з адвокаційним візитом у Китайській республіці.

«Я відвідала Тайвань в кінці жовтня для участі в 11-й Глобальній асамблеї Світового руху за демократію, що зібрала понад 200 представників більш ніж 70 країн заради поширення демократичних цінностей та обміну ідеями щодо боротьби з авторитарними режимами. Асамблея стала плідним майданчиком для перемовин, внаслідок яких Тайвань виділив новий пакет фінансової допомоги, так і загальне зміцнення нових партнерських стосунків між Китайською Республікою та Україною. Окрім грошової підтримки, українська сторона також обговорила можливості майбутніх демократичних, зокрема цифрових, реформ та спільний для наших народів досвід протистояння авторитарним режимам країн-агресорів», — зазначила очільниця ANTS Ганна Гопко.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН