Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Дві сотні родин Херсонщині отримали допомогу завдяки пожертвам

Тяжкою залишається ситуація на Херсонщині. Люди втратили роботу та не можуть повернутися до неї. Хтось – через окупацію, інші – через постійні обстріли. Допомагати родинам із дітьми продовжує Фонд громади міста Херсон “Захист” Про важкий шлях пошуку фінансування розповіла його очільниця Лариса Польська:

-ДЕХТО, особливо з тих, хто подав заяви на допомогу, навіть не розуміють, яку виснажливу роботу здійснює команда Фонд громади міста Херсон “Захист” з пошуків фінансування для цієї допомоги діткам Херсонщини.

Приватних благодійників меншає, і ми розуміємо – люди виснажені. Тож звертаємося до бізнесів, громадських організацій і міжнародних донорів, тому маємо результати значні.

Сьогодні велику подяку висловлюємо українській громадській організації Isar Ednannia! За результами її допомоги ми змогли надати підтримку у 2200 грн. 203 родинам Херсонщини, у яких підростає 508 дітей.

Д Я К У Є М О!!!

На рахунку допомоги залишилося коштів максимум на 20 родин з дітьми навіть не уявляєте від кого))) – від бізнесу з Малайзії (Куала-Лумпур). Але про них – трохи згодом.

Тож скоріш за все маємо загрозу зупинитися! А благання батьків з деокупованих і окупованих громад надходять щодня!!!

ДОПОМОЖИ ДІТКАМ ХЕРСОНЩИНИ!!!

найпростіше зробити онлайн посильний тобі внесок так – натисни на кнопку “пожертвувати” (картинка – руки з серцем) на нашому сайті і ТВОЯ допомога терміново надійде на рахунок ДОПОМОГИ – і терміново буде відправлена діткам на банківські картки одного з батьків

можна зробити ондайн пожертву через спеціально створену краутфандінгову сторінку на допомогу діткам Херсонщини на сайті Національної мережі локальної філантропії (тут можливість зробити донаті у гривні, доларах і евро).

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН