Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Датагруп-Volia та БФ FRIDA Ukraine організували третій медичний прийом у прифронтовому Херсоні

“Датагруп-Volia” та благодійний фонд FRIDA Ukraine продовжують медичні благодійні місії на деокупованих і прифронтових територіях, допомагаючи незахищеним категоріям населення.

11-12 лютого відбулася третя поїздка до Херсонської області, яка була організована завдяки плідній співпраці компанії “Датагруп-Volia” та благодійної місії FRIDA Ukraine.  Датагруп-Volia не тільки профінансувала поїздку, але й забезпечила медиків якісним та надійним зв’язком під час виїзду.

«Це вже третій подібний виїзд до Херсону, організований за нашої підтримки та реалізований героїчними медиками FRIDA Ukraine. Загалом за ці та інші виїзди вже було проведено понад 3000 консультацій для більш ніж тисячі людей, що їх так потребують. Також було роздано понад 8 000 упаковок гостро необхідних медикаментів. І хоча на всі перераховані цілі компанією було витрачено вже майже 3 мільйони гривень, ми не маємо наміру зупинятись, бо, на жаль, в Україні ще багато людей, які не мають належного доступу до якісних медичних послуг», – прокоментували подію у компанії “Датагруп-Volia”.

Медичні волонтери вкотре продемонстрували професійність і досягли чудових результатів, а саме:

∙ провели 993 консультації;

∙ прийняли 399 людей;

∙ зробили 76 ЕКГ та 110 УЗД;

∙ роздали 2234 пакування медикаментів.

Консультації проводили лікарі різних спеціалізацій: гінекологи, дерматологи, урологи, кардіологи, терапевти, офтальмолог, хірурги, онкологи, ендокринолог та педіатри.

«Поїздка в Херсон – це ковток  неймовірних емоцій та вражень. Багато пацієнтів, багато вдячних людей та сотні посмішок. Безмежно вдячний Херсону за неймовірну атмосферу», ділиться досвідом лікар-кардіолог, координатор медичних місій Богдан Авраменко. 

Нагадаємо, що компанія “Датагруп-Volia” однією з перших розпочала процес відновлення послуг у щойно звільненому Херсоні. Наразі ми вже частково відновили послуги для фізичних осіб у Херсоні та повністю відновили підключення нових абонентів там, де це можливо.

Тож якщо ви перебуваєте у деокупованому чи прифронтовому місті, слідкуйте за нашими анонсами та чекайте на благодійну місію FRIDA Ukraine за підтримки “Датагруп-Volia” у вашому регіоні.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН