Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські медики відзначають День медичної сестри

Від лазарету Громади сестер милосердя – до сучасної лікувальної установи.

Наша лікарня подолала шлях від лазарету Громади сестер милосердя до сучасної багатопрофільної лікувально-профілактичної установи, однієї з кращих на Херсонщині (КНП «Херсонська міська клінічна лікарня ім.Є.Є.Карабелеша»)

Дорогі наші медичні сестри і брати! У цей день ми раді привітати вас з професійним святом і сердечно подякувати за ваш важливий і гідний труд. Ви – добрі феї в білих халатах, красиві рятівниці людського здоров’я, справжні зброєносці лікарів. Без вас робота медичних установ просто не була б можлива. Спасибі вам, чарівні і водночас мужні наші за те, що ваші плечі витримують всі дані вам долею і професією тяготи!

На представлених фото медичні сестри з різних поліклінік і відділень стаціонару. Впізнаєте? Не забудьте повітати їх з професійним святом!

Жіночі руки – споконвічний символ тепла, ніжності й турботи. Серце жінки – невичерпне джерело милосердя, доброти і великодушності. Саме тому професія медсестри стала майже винятково жіночою. Бо потребує вона і жертовності, і готовності завжди прийти на допомогу, і неабиякого терпіння та витримки.

Помічниця, піклувальниця, ангел-хоронитель. Як тільки не називають вас, шановні медсестри, в найтяжчі хвилини свого життя ті, хто потребує особливої уваги й опіки. І, безперечно, професіоналізму, який щохвилини стоїть на сторожі життя і здоров’я кожного пацієнта.

За ваш невтомний труд, що межує з героїзмом, – низький вам уклін і найкращі побажання. За вашу скромність і самовідданість – честь і шана. За ваші недоспані ночі нехай віддячить вам доля сторицею радості, добра і любові. І нехай ваша праця ніколи не буде непоміченою в суспільстві, якому ви віддали роки свого життя і звитяжної праці.

КНП “Херсонська міська клінічна лікарня ім Є. Є. Карабелеша” ХМР

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН