Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Все, що потрібно знати про гігієнічні прокладки

Гігієнічна прокладка — це поширений продукт, який використовується жінками під час менструацій. Далі поговоримо про найпопулярніші питання, пов’язані з цим засобом.

Гігієнічна прокладка є тонким виробом, призначеним для закріплення на нижній білизні. Її наповнення зроблено з абсорбуючого матеріалу, зазвичай гелеподібної речовини, яка вбирає виділення під час менструації. Також можна використовувати гігієнічні прокладки й за інших видів виділень.

Це широко вживаний продукт гігієни, який використовується зовні, на відміну від інших засобів, що застосовуються під час менструації, таких як тампони і менструальні чаші.

Чому варто зробити вибір на користь прокладок

Гігієнічні прокладки безпечні, дарують хорошу менструальну гігієну та максимально прості у використанні. Замість тампона, що вводиться у піхву, вони використовуються зовні.

Прокладки бувають найрізноманітніших видів, форм і розмірів, з різними рівнями та швидкістю поглинання, ароматами чи без, для денного та нічного використання. Залежно від рясності кровотечі, способу життя, особистих потреб та інших факторів ви можете вирішити, який тип прокладок найкраще підійде для вас. Підібрати засіб можна в асортименті бренду Always https://www.watsons.ua/uk/10040/brand/always в інтернет-магазині «Ватсонс».

Цей простий процес можна описати у кількох аспектах:

  1. На початковому етапі особливу увагу приділіть чистоті та гігієні: до та після використання прокладок обов’язково мийте руки.
  2. Після того, як ви дістали прокладку з упаковки, зніміть липкий папір і акуратно прикріпіть його на трусики, щоб він був правильно розташований вздовж довжини, без складок і згинів. Ретельно закріпіть з боків «крильця» — це гарантує захист від протікань.
  3. Остання, але не менш важлива частина — це утилізація обгортки та використаного виробу. Не варто змивати прокладку в унітаз — це може спричинити засмічення труб. Просто загорніть її в упаковку або туалетний папір і викиньте у відро для сміття.

 

Як довго можна носити гігієнічну прокладку

Варто здійснювати заміну не пізніше ніж через 5 годин. Використання однієї і тієї ж прокладки довше цього часу може викликати подразнення піхви, почервоніння та свербіж у чутливих областях. Слиз і кров, які виділяються з тіла, не повинні надто довго контактувати зі шкірою. Носіння однієї і тієї ж прокладки протягом тривалого часу також може призвести до появи неприємного запаху.

Яку прокладку краще носити вночі?

Посилення кровотечі у нічний період — звичайне явище під час менструації. Це настільки незручна ситуація, що жінки змушені міняти прокладки кілька разів упродовж ночі. Таким чином, найкращою прокладкою для нічного періоду є виріб з позначкою «Night». Крім того, нічні гігієнічні прокладки — найкращий вибір для будь-якої доби за рясних менструацій.

Партнерський матеріал.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН