Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Спільну зону для навчання відкрили для студентів ХНТУ в Хмельницькому

Херсонському національному технічному університету були передані ноутбуки від партнерів з Канади. Як було раніше анонсовано, вся техніка буде розподілена порівну для роботи між студентами, співробітниками та викладачами. 6 лютого в стінах Хмельницького національного університету, де зараз знаходиться наш Херсонський національний технічний університет, було відкрито Coworking для студентів.

На відкриття завітали студенти, представники студентського Парламенту та адміністрація ХНТУ. В.о. ректора Олена Чепелюк підкреслила, що рада ініціативі студентів та завжди готова йти на зустріч студенству.
Кожен бажаючий з числа студентів, які зараз знаходяться у місті Хмельницький, може прийти до бібліотеки Хмельницького національного університету, де на другому поверсі в 202 аудиторії знаходиться Coworking, та саме там використати ноутбук для навчання!

Так що, якщо ти знаходишся у Хмельницькому та не маєш ноутбуку, щоб закрити іспити, написати курсову чи диплом – приходь з 9:00 по 17:00 у Бібліотеку ХНУ!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН