Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Міністр освіти і науки України відвідав Одещину

Про результати візиту розповів директор Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації Олександр Лончак:

-Як і анонсував раніше, завдяки домовленостям Міністерства освіти і науки України, Міністерства цифрової трансформації України з компанією Google та ЮНЕСКО в межах продовження ініціативи «Ноутбук кожному вчителю» Одеська область отримала 2061 Chromebook. А також за сприяння Olena Zelenska Foundation / Фундація Олени Зеленської у межах ініціативи Глобальної бізнес-коаліції для освіти (GBC-Education) та проєкту «Цифровий актив для України» компанії HP та Microsoft для педагогів Одещини прибули 4020 ноутбуків. Вони допоможуть в якісній організації роботи вчителів, особливо під час дистанційного навчання. Цифрові девайси вже розподілено між закладами освіти. Розпочинається їх доставка на місця.

Сьогодні передали закладам профтехосвіти та Одеській міській територіальній громаді. Найближчими днями отримають інші. Зазначив Сергію Шкарлету, що закриваємо 80% від потреби. Ще 4319 ноутбуків і ми 100% забезпечимо усіх педагогічних працівників Одещини. Тому робота в даному напрямку продовжується. Щира подяка усім, хто простягнув руку допомоги освітянам у нелегкі часи.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН