Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Відомий волонтер з Данії передав іграшки малечі в Херсоні

Полк «Відар» почав свою діяльність, коли почалася війна в Україні. Волонтери самі збирали військову техніку і передавали її українським солдатам. Зараз вони є частиною ACTT International, яка працює як незалежна організація, яка зосереджена на ветеранах. Побували волонетри і в Херсоні. Про поїздку розповіли у соціальних мережах:

– Після ночівлі в Умані ми вирушили на південь до міста Херсон, місто біля річки Дніпро, яке служить фізичним бар’єром між українськими військами та російськими силами.

Після кількох блокпостів ми потрапили у раніше звільнені села, оскільки були чіткі сліди важких боїв, що точилися в області, їх просто не було!

Сьогоднішнім завданням було доставити необхідну техніку для цивільних. Ми зробили короткі зупинки перед тим, як проїхати в центр міста, щоб одягнути захисне спорядження та дізнатися останні деталі маршруту. У момент приїзду постріли російської артилерії почали попадати в місто. Близько 25-30 гранат нам вдалося зареєструвати, поки ми були всередині, недостатньо близько, щоб завдати шкоди, але найближче – близько 1000 м.

Ми встановили контакт у місті і передали їм вантаж, що складався з ковдр, теплого одягу, таблеток для очищення води, спальних мішків та спальних подушок, були обійми та рукостискання від усіх присутніх, так це було необхідно.
Один з наших людей привіз плюшевих ведмедиків з Данії від власної доньки, яка хотіла подарувати щось хороше деяким дітям, які почувалися погано, тож діти, яких ми зустріли в місті, отримали плюшевого ведмедика.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН