Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Хлопчик з Бериславщини зібрав за один день 7 000 гривень на автомобіль для ЗСУ

Благодійний фонд “Українці переможуть!” разом  з  бериславцями збирає на автівку військовим, які є місцевими жителями, а нині воюють на фронті в Третій штурмовій бригаді. Вже зібрано значну суму коштів.

Активно підтримують  військових Третьої штурмової бригади місцеві жителі.Серед них  – і діти. Так маленький хлопчик   Марк завдяки колядкам зібрав за один день значну суму для військових.

Тільки за 7 січня Марк своїм відео з колядками  назбирав нашим героям 7000 грн. Ми дякуємо кожному хто зробив донат для наших хлопців. Кожна копійка, кожен репост важливий для нас. Нагадую ми збираємо на автівку для третьої штурмової бригадим, хлопців з Херсонщини а якщо буде точніше то в цій бригаді наші місцеві з Берислава та з села Качкарівка”, про це повідомила Яна Матвієнко, мати хлопчика, яка відео  з колядками   розмістила у себе на  сторінці, а згодом і прозвітувала про зібрані кошти.

“Наш підрозділ дякує кожному українцю за вашу сміливість, доброту та щедрість, дякуючи кожному з вас, ми разом зібрали майже 70 відсотків на авто, яке нам дуже необхідне для виконання бойових задач”, –  подякував всім за участь вйійськовослужбовець Руслан Варченко.

Нагадуємо номер карти Руслана

4149439023980497
посилання на банку ⤵️

Ми разом йдемо до перемоги🇺🇦

Українці переможуть🇺🇦

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН