Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський державний університет отримав гуманітарну допомогу з Чернівців

Про це на своїй сторінці у ФБ написав Іван Глухов,  депутат Херсонської міської ради:
– Довгоочікувана відпустка розпочалася й звісно я, як херсонець, котрий тимчасово переміщений до міста Івано-Франківська у зв’язку з роботою, не міг її не використати на користь нашого рідного міста.
02 січня в Чернівцях разом з Олександр Ложичев та волонтерами Чернівців завантажили буси гуманітарною допомогою та рушили до Херсону.
Без перешкод не обійшлося, мій бус (котрий люб’язно й без коливань надав друг) разом з величезним двохосним причепом після завантаження потрапив в ДТП та весь вантаж з причепу потрібно було перевантажити до іншого транспортного засобу. Втомлені, але звісно нескоренні ми знайшли, дякуючи Сергій Добржанський ще один бус та 03 січня вирушили до Херсону. 900 км. подалали за один день, бо бажання бути в рідному місті нас просто переповнювало!
Херсонський державний університет, Херсонська обласна дитяча лікарня, Херсонська міська клінічна лікарня ім. О.С. Лучанського, волонтерський центр «Штаб добра» отримали гуманітарну допомогу, яка точно прозоро буде передана мешканцями нашого міста.
Дякую Богу та ЗСУ, що наше місто Херсон було, є та буде Україною!!! 🇺🇦
Окрема подяка Чернівецькій бізнес група CBG, Німецько-Українському благодійному фонду Blau-Gelbes-Kreuz та Rotary Club Chernivtsy за надану гуманітарку!
Все буде Україна!!! 💙💛
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН