Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Проведено у Херсоні розмінування будівель та території Школи гуманітарної праці

Школа гуманітарної праці з першго вересня працює в дистанційному режимі за українським законодавством. Під час окупації в приміщенннях закладу початкової школи знаходилися російські військові, а за іншою адресою закладу – проходило навчання фейкової школи №6.   Частину приміщень Школи гуманітарної праці  розграбовано.

З початку грудня всі приміщення освітгнього закладу перевіряють сапери, про це  повідомила Влада Воробйова, заступниця керівника ШГП:

– Ще одна чудова новина!!! Школа гуманітарної праці повернулася в усі свої домівки!!! З 24 серпня нас там не було, все майно було забрано….Але, життя налагоджується!!! Проведено розмінування будівель та території. Будемо працювати!!! ШГП – співаємо УРА!!!!

На початку  грудня Влада Воробйова  також повідомила наступне:

–   Молодший корпус по вул.Українській, 19 досліджений саперами, 3 дні працювала слідча група та криміналісти. Нарешті, нас зустрічає рідна домівка.
З 24 серпня у будівлі знаходилися російські солдати….
Дякуємо обласному керівництву освіти за допомогу в організації дистанційного навчання, вирішенні складних питань з фінансування закладу. Будемо працювати!!!!
 Нагадаємо, що 31 рік Школу гуманітарної праці очолює  Артем Кияновський.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН