Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Запорізькі імпортери підакцизних товарів сплатили до держбюджету 80 мільйонів гривень

Упродовж січня-листопада запорізькі компанії і підприємці спрямували до державного бюджету 80 мільйонів гривень акцизного податку з ввезеної на територію України підакцизної продукції.

Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський, у листопаді до держбюджету сплачено 5 мільйонів 700 тисяч гривень акцизного податку.

Нагадаємо, до підакцизних товарів належать: спирт етиловий та інші спиртові дистиляти, алкогольні напої, пиво; тютюнові вироби, тютюн та промислові замінники тютюну; рідини, що використовуються в електронних сигаретах; пальне; автомобілі легкові, кузови до них, причепи та напівпричепи, мотоцикли, транспортні засоби, призначені для перевезення 10 осіб і більше, транспортні засоби для перевезення вантажів; електрична енергія.

У грудні останній день подання декларації акцизного податку за листопад 2022 року припадає на 20 число. А 30 грудня – гранична дата сплати акцизного податку за листопад 2022 року.

 

Читайте більше інформації з питань оподаткування на субсайті податкової служби Запорізької області: https://zp.tax.gov.ua/.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН