Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В лікарню Тропіних завітають київські спеціалісти, аби допомогти містянам

В лікарні Тропіних цими вихіднимии відбудеться прийом київських спеціалістів. У суботу та неділю, 3-4 грудня, в лікарні Тропіних відбудеться прийом лікарів Благодійної організації FRIDA Українсько-ізраїльської медичної місії для мешканців Херсона.

Така ініціатива колег, які здебільшого працюють на постійній основі у провідних київських клініках та мають досвід медичної волонтерської роботи на деокупованих територіях, затребувана і серед херсонців.
Через тривалий обмежений доступ до ліків, неможливість своєчасного проведення деяких діагностичних процедур та отримання консультацій, стан багатьох хронічних хворих, які пережили окупацію, декомпенсований та потрубує коригування.
Тому особливо важливо, що прийом лікарів різних спеціальностей (терапевт, кардіолог, кардіохірург, офтальмолог, отоларинголог, дерматолог, уролог, невролог, ендокринолог, хірург, педіатр, клікар УЗД, гінеколог) буде відбуватися одночасно, що дає можливість суміжного консультування.
Крім того на прийомі буде можливість застосування портативних діагностичних аппататів для проведення ультразвукових досліджень щитоподібної залози, молочних залоз, органів черевної порожнини, нирок, а також гінекологічного УЗД, пап-тестів та біопсії.
Консультації лікарів FRIDA будуть проводитися у поліклініці №1, дитячій поліклініці №1, жіночій консультації, які розташовані за адресою: вул. Комарова 2.

Прийом відбуватиметься без попереднього запису, з 10.00 до 15.00.

Чекаємо на вас.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН