Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Сергій Гриценко став новим очільником Херсонської обласної прокуратури

Заступник Генерального прокурора Олексій Симоненко представив колективу Херсонської обласної прокуратури нового керівника – Сергія Гриценка.

Олексій Симоненко зазначив, що новопризначений керівник обласної прокуратури людина вольова, вимоглива як до себе так і до підлеглих та має великий досвід роботи.
Заступник Генпрокурора наголосив на необхідності злагодженої та ефективної роботи правоохоронних органів та органів прокуратури на пріоритетних напрямах – документуванні та розслідуванні воєнних злочинів РФ на звільненій території Херсонщини. Окрема увага – на протидії злочинам проти основ національної безпеки.
Сергій Гриценко подякував за довіру та запевнив, що докладе максимум зусиль для ефективного виконання завдань, на яких сьогодні акцентує увагу керівництво держави та Офісу Генерального прокурора. Він пообіцяв, що робота буде напруженою та результативною.

Довідково: Сергій Миколайович Гриценко народився 4 червня 1973 року в м.Коростень Житомирської області.

Після здобуття освіти у Київському державному університеті ім. Тараса Шевченка, працював юристом АТ «Коростенський фарфор» Житомирської області.

Трудову діяльність в органах прокуратури розпочав у 1997 році з посади стажиста прокуратури м. Житомира. Далі працював помічником прокурора Житомирського району; прокурором відділу нагляду за додержанням і застосуванням законів прокуратури Житомирської області; прокурором Малинського району; Корольовського району м. Житомира; першим заступником прокурора м. Житомира та заступником прокурора Донецької області; заступником начальника управління нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією, Головного управління процесуального керівництва та нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією, у сфері транспорту та у кримінальних провадженнях слідчих органів прокуратури Генеральної прокуратури України; заступником прокурора Хмельницької області та першим заступника керівника Хмельницької обласної прокуратури.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН