Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Пів сотні людей евакуювали з Берислава волонтери

Благодійний фонд “Українці переможуть” продовжує допомагати мешканцям Херсонщини за різними напрямками. Про евакуацію з Берислава розповів очільник фонду Ігор Йосипенко:

-Бачили, як ми підсипали дорогу в напрямку Берислава біля повороту на Зміїївку) Це дало можливість нам вивезти до Кривого Рогу з Берислава 54 особи, серед них – і діточок.

Ми рухалися двома автобусами та однією газелькою. У місті почастішали обстріли, життя бериславців – в небезпеці, є вже жертви серед цивільних. Російські загарбники сьогодні ведуть боротьбу з мирним населенням.

У Бериславі немає жодних умов для проживання – ні світла, ні води, ні газу, ні водопостачання.

Якщо є можливість виїхати, то треба не гаяти час. Ми всіх бериславців, яких вивезли з найнеобхіднішими речами, розмістили в народному домі, нагодували, а також надали всю необхідну інформацію щодо подальших дій, як стати на облік ВПО, як отримувати виплати, а також, як знайти тимчасовий прихисток. Ми переможемо!

Російська армія піде під натиском ЗСУ і лівобережжя Херсонщини, але потрібен час. Кожен з нас повернеться до рідної домівки, але давайте берегти своє життя і рідних, підтримувати один одного.

Українці переможуть!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН