Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Місцеві мешканці підриваються на розтяжках, залишених російськими військовими

Вчора загинули місцеві жителі від «сюрпризів» російських військових, підірвавшись на розтяжках. Про це повідомляє депутат обласної ради Ігор Йосипенко:

-Так, загарбники залишили дев’ять сіл Бериславщини. Звісно, для місцевих – радість, адже скільки горя, мародерства, знущань, викрадень, зґвалтувань, вбивств вони побачили за час окупації, то лише можна здогадуватися. Військові злочинці рф повинні за все відповісти. Навіть покидаючи в темряві наші села, вони думали про подальші вбивства, залишаючи розтяжки за собою в місцях перебування. Заміновано великі частини територій в більшості сіл, особливо треба бути уважним в береговій лінії. Вже під вечір стало відомо про два випадки, що підірвалися двоє місцевих жителів, в селах Садок і Качкарівка.

Звертаюся до земляків! Не варто з цікавості ризикувати своїм життям, не треба бігти туди, де розміщувалася військова техніка чи стояли ворожі солдати, там на вас чи ваших дітей може чатувати смерть. Обмежте перебування своє у щойно звільнених населених пунктах, дайте можливість відпрацювати військовим, розмінувати територію, перевірити її – і зробити наші сільські вулиці та околиці безпечними для перебування там.

Так, страшно бути в окупації, але ще страшніше загинути в дні звільнення. Пам’ятаймо , що наш ворог підступний! Бережіть власні життя і своїх родин!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН