Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Урожай з портів Одещини почнуть вивозити “Дунайським зерновим шляхом”: як він працюватиме

Після російського шантажу про скасування “зернового коридору” в Одеській області запрацює “Дунайський зерновий шлях”. Українське Дунайське пароплавство домовилось із румунськими партнерами, групою компаній TTS, про перевалку вантажу у порту Констанци. Агропродукція з річкового порту перевантажуватиметься одразу на морське судно великого тоннажу. Про це повідомив генеральний директор УДП Дмитро Москаленко.

За словами генерального директора, “Дунайський зерновий шлях” вже починає працювати. Увесь логістичний ланцюжок здійснюється і контролюється Українським Дунайським пароплавством.

Окрім цього, шляхом швидшого процесу завантаження і розвантаження середній час обороту каравану скоротиться приблизно на 30%, розповів Москаленко. Власникам вантажу не доведеться зазнавати збитків внаслідок тривалих очікувань в черзі біля термінала.

Судна оснащуватимуть системами онлайн контролю, відеоспостереження, а також збільшуватимуть кількість судноводіїв в екіпажі. Як зазначено в повідомленні, то у майбутньому баржевий караван зможе здійснювати до двох рейсів на місяць.

Також “Дунайський зерновий коридор” передбачає будівництво нових барж і капітальний ремонт самохідного флоту з заміною двигунів.

Джерело

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН