Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Зарядні станції EcoFlow та аксесуари до них

Сучасна людина не може без гаджета, тому при відправленні на природу або відпочинок багато хто змушений брати з собою велику кількість павербанків, щоб у будь-який момент була можливість відновити заряд і скористатися пристроями. Але не потрібно розмінюватися на дрібниці, тому що зарядні станції від EcoFlow стануть відмінним інструментом як для однієї людини, так і для цілої компанії на відпочинку.

Устаткування дозволяє живити одночасно до декількох пристроїв, заряджаючи телефони, акумуляторні батареї, планшети, ноутбуки та багато іншого. Вибираючи зарядні станції EcoFlow необхідно заздалегідь визначитися з потужністю, додатковими параметрами та характеристиками. Правильний вибір дозволить гарантувати оптимальні умови для експлуатації у майбутньому.

Характеристики станцій

Представлені станції є абсолютно новим стандартом акумуляторних батарей для ситуацій, коли відсутня електромережа. Основні переваги нової техніки можна позначити так:

  1. Швидка заряджання. Відновлення заряду на 80% займе до однієї години часу. Це стає можливим завдяки використанню технології X-Stream;
  2. Місткість. Великий асортимент пристроїв дозволить вибрати ємність необхідних параметрів, щоб задовольнити запити. Ємність 1,2 кВтг є золотою серединою;
  3. Живлення без обмежень. Вихідна потужність дозволяє живити обладнання до 1800 Вт;
  4. Сонячна зарядка. Додаткова покупка сонячної батареї дозволить відновлювати заряд станції за будь-якої зручної нагоди, тому електромережа і зовсім не потрібна;
  5. Одночасне заряджання пристроїв. В середньому багато моделей станцій витримують навантаження при одночасному зарядженні до 11 пристроїв різної потужності. Використовуються розетки постійного або змінного струму та USB.

Це обладнання особливо актуальне у наш час, коли російський агресор продовжує обстрілювати українські міста та їхню інфраструктуру.

Аксесуари до зарядних станцій

Серед основних аксесуарів варто виділити сонячні батареї, за допомогою яких відновлюється заряд за короткий період часу. Також є сумки, кабелі, адаптери та багато іншого. Все це створює унікальні можливості експлуатації зарядних станцій.

Інтернет-магазин «Norfin» пропонує велику кількість варіантів на вибір. Консультанти та менеджери можуть надати поради щодо вибору з урахуванням переваг та запитів клієнтів. Доставка діє практично по всій Україні.

Партнерський матеріал.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН