Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Запорізькі волонтери та адвокати звернулися до НАБУ через тиск посадовців

Всеукраїнське бюро люстрації та протидії корупції подало заяву до Національного Антикорупційного Бюро України про можливі неправомірні дії керівника Київської міської прокуратури Кіпера О.О. та голови Голосіївського районного суду м. Києва Чередніченко Н.П., які надали дозволи на проведення обшуків у Ярослава Гришина, Михайла Прасола, Рудольфа Акопяна та інших адвокатів та волонтерів міста Запоріжжя. Про це повідомляє Сергій Русаков у соціальних мережах.

Дії прокурора та судді повинні бути ретельно перевірені на предмет наявності ознаків злочину передбаченого ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем). Ну дуже багато тут ознак, які свідчать про те, що ця кримінальна справа сфабрикована та використовується для тиску на адвокатів та волонтерів.
У соціальних мережах наявна інформація про те, що фабрикування кримінальної справи коштувало 300 000 доларів США, а головним вигодонабувачем від переслідування адвокатів та волонтерів є високопосадовці Запоріжжя та області, які є причетними до розкрадання гуманітарної допомоги отриманої від іноземних фондів та організацій у надвеликих розмірах (справа запорізьких мародерів).
Досудове розслідування по запорізьким високопосадовцям/мародерам здійснюють детективи НАБУ (номер кримінального провадження 52022000000000137)

У поданій заяві додатково просимо в рамках кримінального провадження N 52022000000000137 допитати керівника Київської міської прокуратури Кіпера О.О. та голову Голосіївського районного суду м. Києва Чередніченко Н.П. в якості свідків по на предмет їхньої співпраці із запорізькими мародерами.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН