Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Олешках російські військові зруйнували колони перед храмом

Мародерству і вандалізму окупаційних військ в Херсонській області немає меж. В той час як пам’ятники імперському минулому вони вивозять на росію, рятуючи від уявних обстрілів, вони продовжують нищити архітектурні об’єкти у населених пунктів. Логічне пояснення таким діям знайти важко, про один із таких актів вандалізму розповів мер Олешок Євген Рищук:

Ці колони з хрестами, в центрі міста Олешки на ділянці храму ,були встановлені задовго до того як я став міським головою. По-різному ставилися жителі міста до цих хрестів біля храму. Не буду приховувати були і негативні відгуки. Так як Україна була і є правовою державою, демонтаж по бєспрєдєлу був не можливий, так як в правовій державі майно захищають закони України. З’явилася окупаційна «влада»,яка живе і працює по своїм «законам» і понятіям. Ми бачимо результат беззаконня і безпрєдєла.

Що може чекати Україну з таким ставленням окупантів до людей, до громади, до майна ? Відповідь очевидна! Тільки звільнення України від окупантів дозволить усім нам повернутися додому, відбудувати наші населенні пункти і все це в правовій державі , де верховенство права вище верховенства понятій.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН