Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонка розповіла, як живуть люди в окупованому місті

Херсон з перших днів повномасштабного вторгнення знаходиться під окупацією. Люди продовжують виживати своїми силами. Яким сьогодні є життя у місті, де панує хаос, – розповіла у дописі херсонка:

-Готуємось заносити квіти в дім. Ніч пройшла майже спокійно. Майже не бахкало. Чутки – одна страшніша іншої.Ніби на территоріях, на яких вони оголосили воєнний стан, можуть інтернувати громадян з українським паспортом у табори.

Вночі дзвонив племінник, питав як збити температуру його дівчині, збирався по комендантській годині іти до себе додому за ліками. Тривога, як дійшов. Ввечері братові перед самим комендантським часом стало погано з сердцем, племінниця виїхала, він один. Поїхали до нього, в місті ні одної машини, ні одної людини. Як в отих постапокаліптичних фільмах.

Хотіла викликати швидку, не змогла дозвонитись. Та й чи виїзжають вони під час коменданської години, не знаю. Вдалося купувати напад, забрали брата до нас, щоб був в колі сім,ї. Встигли заскочити додому до 22, якраз до комендантської.

Добре, що всі сердечники)), є невеличкий запас ліків. В місті евакуація, россіяни вивозять громадян на лівобережжя, а в нашій сім,ї у родичів посипалось здоров,я. Рада, що молодь наша повиїзжала, але важко без підтримки і без підстраховки. Квіти вам у стрічку, милуйтесь разом з нами.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН